betöltés folyamatban...
2023. október 19. Puskás Aréna
Sport Forum Hungary 2023

Roman Krajniak

Társtulajdonos, Paysy
Társalapító, Szlovák Sportinnovációs Központ

Társtulajdonosa a Paysy-nek, egy innovatív szoftvercégnek, amely a sportkörnyezet (SportsTech szektor) mellett a turizmus, a vendéglátás, a kultúra, az okosvárosok, az okosipar, a fintech és az önkormányzati szférák számára is hasznos digitális megoldásokat kínál. Ezen kívül tanácsadói szolgáltatásokat nyújt a sport marketingje és üzletága terén.


Társalapítója a Szlovák Sportinnovációs Központnak, az ország első ipari SportsTech klaszterének. Roman társszerzője volt különböző stratégiai dokumentumoknak és politikáknak, amelyek a sportfinanszírozásra és a SportsTech-re összpontosítanak állami és önkormányzati szinten.
Emellett Roman a sportmarketing, a SportsBiz és a SportsTech szakértőjeként gyakori előadó a médiában, konferenciákon és vendégelőadóként egyetemeken.

  • A játék forradalmasítása: Digitális pénztárcák felhasználása a sport innovációjára és a szurkolók elköteleződésére
    11:25-13:00: Digitalizáció - mesterséges intelligencia - V4-es trendek - Bajnokok terme

    Hogyan befolyásolhatják a digitális pénztárcák a sportolók és szurkolók élményét? Milyen innovatív megoldások érhetők el a digitális pénztárcák segítségével a sport területén? Roman Krajniak, a Paysy innovatív szoftvercég társtulajdonosa, valamint a Szlovák Sportinnovációs Központ társalapítója előadásában a játék forradalmasításáról fog beszélni.

Támogatóink