betöltés folyamatban...
2023. október 19. Puskás Aréna
Sport Forum Hungary 2023

Markus Redl

A hósportok és a hegyi turizmus jövőjének szakértője, az Österreich Werbung megbízásából
Vezérigazgató, ecoplus Alpin GmbH

Markus Redl az alsó-ausztriai állami tulajdonú síközpontok konzorciumának, az ecoplus Alpin GmbH-nak a vezérigazgatója. Emellett kilenc hegyvidéki üdülőhely turizmusának fejlesztését célzó programot is irányít. A "Pistenkilometer - There's No Business Like Snow Business" című podcast házigazdája, és a www.tp-blog.at blogban a havas sportok és a hegyi turizmus jövőjéről értekezik.

Korábban síoktatóképzőként dolgozott, 2005-ben Innsbruckban/Seefeldben megszervezte a Téli Universiadét, vezette a 2012-es innsbrucki ifjúsági olimpiai játékok pályázatát, valamint sportmenedzsment és sportturizmus előadóként tevékenykedett. A Bécsi Egyetemen sporttudományi diplomát szerzett, majd Fulbright-ösztöndíjasként a Harvardon szerzett mesterfokozatot.

Markus Redl elismert szakértő az osztrák téli sportok témájában, az ágazat fenntarthatósági kezdeményezéseinek szenvedélyes szószólója. Előadásában bemutatja a havas sportok jövőjéről alkotott vízióját és elképzeléseit. A fenntartható turizmusmenedzsment az Österreich Werbung (Osztrák Turisztikai Hvatal) egyik legfontosabb stratégiai pillére, a hivatal budapesti irodája nagy örömmel járul hozzá az idei Sport Forum Hungary magas színvonalú programjához.

Támogatóink